8.1
Der skal etableres fælles friarealer svarende til 20% af lokalplanområdets areal. Ubebyggede arealer rundt om boligbebyggelsen og rundt om de etablerede parkeringspladser kan anvendes som fælles friarealer.
8.2
Området skal som minimum beplantes som vist retningsgivende på kortbilag 2. Al beplantning, herunder træer og hække, skal bestå af hjemmehørende arter iht. bilag A. Der skal etableres mindst 6 træer, der kan vokse sig store. De skal være højstammede, løvfældende arter, egnet til opstamning til 3 meter frihøjde, eksempelvis: lind, eg, røn eller avnbøg. Disse må ikke fældes uden tilladelse. Træer og beplantning skal stedse passes og plejes, og hvis de vælter/går ud skal de erstattes af en ny beplantning.
8.3
Delområde 3 skal bevares som blågrønt, rekreativt område med plads til bl.a. leg, boldspil og ophold samt regnvandsbassin samt nye anlæg til regnvandshåndtering, såsom nedsivningsbede. Eksisterende beplantning skal i videst muligt omfang bevares. Området og en del af beplantningen må dog gennembrydes for at skabe stiadgang fra Skolevænget til lokalplanområdet.
8.4
Såfremt der etableres hegn i skel, skal de etableres som levende hegn i form af hæk. Der kan etableres trådhegn indvendigt på levende hegn. Levende hegn mod skel skal placeres 30 cm inde på grunden, dog må fælleshegn stå i skel. Levende hegn skal bestå af hjemmehørende arter.
8.5
Der kan opsættes afskærmning mellem de private haver eller terrasser som fast hegn eller hæk. Afskærmningen skal etableres vinkelret på boligbygningen.
Hvis der etableres hæk, kan der opsættes trådhegn på indersiden af hækken. Trådhegnet må ikke være højere end det levende hegn i udvokset stand.
8.6
Ubebyggede arealer må ikke anvendes til oplag eller til placering af uindregistrerede køretøjer, campingvogne, både, trailere og lignende.
8.7
Der må maksimalt befæstes 65 % inden for delområde 1 og 2. Delområde 3 må kun befæstes i forbindelse med rekreative stier og anlæg og tekniske anlæg.
8.8
Der skal anlægges nedsivningsbede som vist i princippet på kortbilag 2 og 4. Øvrigt terræn og befæstede arealer som f.eks. veje skal gives en sådan udformning, at regn- og overfladevand ledes ad strømningsvejene som vist i princippet på kortbilag 4 - Regnvandshåndteringsplan. I forbindelse med byggemodningen må terrænet hæves/sænkes som vist retningsgivende på kortbilag 5 - princip for kotering, for at sikre, at vandet ledes udenom bygninger og hen til nedsivningsbassinet, udlagt gennem lokalplan nr. 595, samt til de nødvendige nedsivningsbede vist på kortbilag 2 og 4.
Efter byggemodningen må der ikke ske terrænreguleringer på mere end +/- 0,5 m målt fra færdigt byggemodnet terræn, medmindre det er i forbindelse med anlæg såsom regnvandsbassin og andre løsninger til regnvandshåndtering såsom diger og grøfter.
Nedsivningsbassinet, som skal håndtere størstedelen af regn- og overfladevandet fra lokalplanområdet etableres på et areal, som er udlagt gennem Lokalplan nr. 595 for boligområde ved Tømmerup Banke, Spangsbro. Lokalplan nr. 595 beskriver, hvordan bassinet skal udformes, samt at det skal håndtere vand fra begge lokalplanområder.
8.9
Der skal reserveres areal til affaldsbeholdere i overensstemmelse med Kalundborg Kommunes regulativ om husholdningsaffald.